BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

GREETING YOU!!


IT'S ALL ABOUT BEAUTY ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS (EDP) ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

LAMAN RASMI IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE

Sila klik DISINI untuk ke website rasmi IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address:
Contact No.:
Date of Birth:
Item(s) Name & Code(s):
Delivery Method: POSLAJU FOR WEST MALAYSIA (RM6 & ABOVE)
POSLAJU FOR EAST MALAYSIA (RM9 & ABOVE)
Payment Method: MAYBANK BERHAD
CIMB BANK BERHAD
Payment Medium: BANK COUNTER
ATM MACHINE
CASH DEPOSIT MACHINE
ONLINE BANKING
Buyer Status **discount not applicable during promotion/sale period** NEW
RETURN (5% DISCOUNT)
REGULAR (10% DISCOUNT)
Remarks or Additional Request
Please read the terms and condition before proceed with your order. Kindly click the AGREE button below if you understand and accept all the conditions stated. AGREE

Click here to create your own form.

CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila skrol ke bawah dan pilih item yang berkenan.

Isi borang yang disediakan untuk tempahan. Maklumbalas tempahan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email mazlinarich
@yahoo.com

Kalau nak tanya, whatsapp/sms (0129806226) je untuk respond yang cepat tapi kalau nak order, please isi form sebab senang nak track nanti.


Nombor akaun bank (MAYBANK/CIMB) akan diberi setelah pengesahan tempahan dibuat. Sila simpan bukti pembayaran anda sebagai rujukan.

Setelah bayaran dibuat, sila email/whatsapp/sms semula maklumat pembayaran untuk tindakan selanjutnya.

Setelah pengesahan bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan tracking no. akan dihantar terus ke handphone anda & dipaparkan di dalam blog pada bahagian "buyer status and tacking number". Penghantaran akan dibuat pada setiap hari pada jam 8.00 pagi sebelum Mr. Hubby masuk pejabat kecuali sabtu pertama & ahad. So, kalau boleh bayar pada hari sebelumnye kalau nak parcel sampai lusa ye.

TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT BUAT MASA INI ATAS SEBAB-SEBAB KESELAMATAN DAN KEKANGAN MASA!!!

STICKY NOTE!!! PLEASE READ...


SECRET PARFUM PARIS POSTER

SECRET PARFUM PARIS POSTER

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

MY SPP TESTER COLLECTION

MY SPP TESTER COLLECTION

Monday, June 29, 2015

TATI SKINCARE - HASIL YANG CEPAT, BERKESAN & MURAH TANPA BAHAYA PADA KULIT













APA ITU ALPHA ARBUTIN YANG MENJADI FENOMENA KINI ?
Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.

Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.

Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.


KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE:

✔️ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️ Menghapuskan jerawat dan parut
✔️ Mencegah whitehead / blackhead
✔️ Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️ Membuang sel-sel kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️ Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️ Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi


NO. KKM BAGI SET 5 IN 1 TATI SKINCARE:

1. CLEANSER: NOT150200978K
2. DAY CREAM: NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM: NOT150200977K
4. NIGHT CREAM: NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM: NOT150200974K

 
CARA PENGGUNAAN:
- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Sunbloack dan diikuti dengan Day Cream
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream

HARGA:
RM100 SM / RM110 SS
TERMASUK KOS PENGHANTARAN

TIADA PERKHIDMATAN COD/SELF COLLECT BUAT MASA INI.
SEMUA PENGHANTARAN HANYA MELALUI POSLAJU

TERIMA KASIH...

Tuesday, March 24, 2015

POBLING PORE CLEANSER RM50 WM / RM55 EM TERMASUK PENGHANTARAN









POBLING PORE CLEANSER
 
RM50 WM / RM55 EM TERMASUK PENGHANTARAN

MERAH / EMAS / BIRU

Kulit yang cantik bermula dengan:
★ Membersih muka dengan cara yang betul
★ Mencegah masalah kulit
★ Menghapuskan blackhead, whitehead dan jerawat
 

KEISTIMEWAAN PRODUK:
♥ Getaran sonic mikro 300 kali per saat bersamaan membersih satu liang roma sebanyak 300 kali per saat.

Ia adalah ratusan ganda lebih cepat daripada membersih secara traditional.

♥ Saiz diameter bulu di antara 0.05mm - 0.07mm, rekabentuk berus yang lebih halus daripada rambut kita, membolehkan bulu berus masuk dan membersihkan kotoran di kawasan dalam liang roma.

♥ Setiap berus mempunyai lebih daripada 52,000 bulu jenis fiber yang berdiameter 0.05mm yang boleh memasuki ke liang roma manusia (diameter liang roma Orang Asia 0:07mm - 0.08mm)

PEMBERSIHAN DALAMAN

Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads di bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic.

MENINGKATKAN KEANJALAN KULIT & MENGHASILKAN KULIT YANG HALUS
Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan lalu menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

MEMBAIKI KUALITI KULIT

Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakkan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll.

MERANSANGKAN KADAR PENYERAPAN YANG LEBIH BAIK OLEH PRODUK PENJAGAAN KULIT
Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.

MAKE UP REMOVER YANG SANGAT HEBAT DAN BERKESAN

Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.


WHATSAPP/SMS 012 980 6226

Monday, March 9, 2015

MEMOREEN PLUS JUICE (250 ML) @ RM49








Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :

Membantu meningkatkan Daya kepintaran berfikir
Membantu meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
Membantu mempertingkatkan tahap daya ingatan
Membantu menambah kecerdasan dan kecergasan
Membantu mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
Membantu melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
Membantu mengurangkan stress dan tekanan
Membantu meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
Membantu mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan

Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.

KANDUNGAN HERBA

Bacopa Monniera – Herba yang diamalkan dalam sistem perubatan Ayurveda sejak berabad lamanya sebagai tonik untuk mencergaskan serta mengaktifkan sel sel otak. Mengandungi alkaloid, saponin dan sterol serta Bacosida A & B yang merangsang penghantaran isyarat saraf, memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktivit sinaps.

Gingko Biloba – Herba yang digunakan dalam perubatan Cina. Ia berkesan menghalang pengumpalan darah serta bertindak melebarkan pembuluh dan meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak. Ini menambah penyerapan oksigen dan glukosa ke sel-sel otak seterusnya merangsang aktiviti neuron.

Madu – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al-Quran :Surah An-Nahl (68-69). Ia mengandungi gula ringkas seperti glukosa dan fruktosa serta mineral lain seperti magnesium, potassium, sodium, besi dan fosfat. Juga kaya dengan Vitamin B1, B2, B3, B5 dan B6. Mencegah keletihan dan kelesuan sel-sel otak.

Buah delima – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al Quran: Surah Ar Rahman (66-68) sebagai buah syurga. Kaya dengan sodium dan nutrient lain seperti riboflavin, tiamin, niacin, vitamin C, kalium dan fosforus. Mengandungi anti oksidan polyphenol yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel otak.

Rozelle – Buah mengandungi Vitamin C yang tinggi, 3 kali ganda berbanding anggur. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti B1, B2 dan D. Terdapat banyak kalsium dan magnesium serta kaya dengan beta-karotene dan anthocyanin. Kandungan Omega-3 merangsang pertumbuhan DHA bagi tumbesaran minda kanak-kanak.

Habbatussauda – Dikenali juga dengan nama Nigella Sativa yang banyak terdapat di tanah Arab. Ia disebut di dalam hadis Nabi sebagai ubat segala penyakit (HR Bukhari, Muslim). Mengandungi lebih daripada 67 jenis bahan aktif serta minyak-minyak asas seperti sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine dan cymene juga alkaloids, saponin dan Asid Amino.

Anggur – Anggur mengandungi serat dan vitamin C yang tinggi. Ia kaya dengan flavonoids bersifat anti oksida yang dapat meneutralkan radikal bebas. Ia juga mengandungi resveratrol,iaitu sejenis polyphenol yang dapat menurunkan beta amyloid untuk pesakit Alzheimer.

Cara Pemakanan:

Kanak-kanak bawah 7 tahun: 1 sudu besar, 1 kali sehari
Kanak-kanak 7-12 tahun: 2 sudu besar, 1 kali sehari
13 tahun ke atas dan dewasa: 2 sudu besar, 2 kali sehari

Antara testimoni-testimoni yang diterima:
1) Dulu GAGAP, Kini PETAH Berbicara
2) Dulu PEMALU, Kini Jadi PEMIDATO Di Sekolah
3) Dulu PASIF, Kini AKTIF Dalam Sukan
4) Dulu LEMBAP, Kini PICK-UP. Ajar Sekali Terus INGAT
5) Dulu TAK SELERA MAKAN, Kini SEMUA PUN OK.

HARGA:
RM49 + PENGHANTARAN (RM6 SM / RM10 SS)

WHATSAPP/SMS 012 980 6226








Friday, February 27, 2015

CALAQISYA SABRINA SATIN DRESS TO LET GO!!!

CALAQISYA SABRINA SATIN TO LET GO

CONDITION: 10/10 BRAND NEW
COLOR: LEFT - PURPLE / RIGHT - PINK
SIZE: XL
PRICE ON TAG: RM159 EACH
LET GO PRICE: RM110 EACH (INCLUDING POSTAGE 1 MALAYSIA)
WHATSAPP: 012 980 6226
COD SPOT: TAMAN PUNCAK JALIL (RM100 EACH)
NO SWAP!!! NEED CASH!!!
REASON TO LET GO: PREFER CALAQISYA SYIFA PATCH/DIAN JUBAH FOR DAILY WEAR


Monday, December 29, 2014

TOFILUK - READY STOCK MALAYSIA


Alhamdulillah rezeki hujan..
Setelah sekian lama xder stok Tofiluk ni...akhirnya ada jugak skrg tp cuma dpt grab 3 cartons je td (29 Disember 2014)..Mana yg pernah tya, sy dah whatsapp anda semua sekali dgn details utk pembayaran. SIAPA BAYAR DULU, DIA DAPAT!! Sy TIDAK TERIMA reservation without any deposit. HARAP MAKLUM!!

1 kotak ada 24 pieces @ RM20
Poslaju RM8 SM / RM12 SS

SELF COLLECT hanya dia TAMAN PUNCAK JALIL.

Jika berminat, boleh whatsapp/sms sy di 012 980 6226

Terima Kasih

Wednesday, November 19, 2014

MAGIC JELLY by L'OVERA MALAYSIA

Magic Jelly adalah aloe vera based gel yang SELAMAT dan HALAL digunakan untuk merawat pelbagai masalah kulit.

Antara Kebaikan Magic Jelly:

1. Melembabkan kulit muka dan badan 
2. Mengecutkan jerawat muka dan badan 
3. Kulit kelihatan segar dan sihat 
4. Boleh digunakan sebagai serum rambut agar rambut menjadi lebih sihat
5. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit kering akibat ezcema
6. Boleh digunakan sebagai aftershave (lelaki & perempuan) 
7. Boleh digunakan sebagai sunburn protection
8. Boleh campur dengan foundation sebagai make up primer menjadikan make up tahan lebih lama dan kulit kelihatan glowing secara semulajadi
9. Merawat bibir yang kering dan merekah
10. Merawat tumit kaki yang kering dan merekah
11. Boleh dicampur dengan krim malam sebagai booster 

HARGA: RM60 WM / RM65 EM
TERMASUK PENGHANTARAN

KANDUNGAN: 60 ML/BOTOL

WHATSAPP/SMS: 012-9806226
COD @ TAMAN PUNCAK JALIL, SERI KEMBANGAN SAHAJA

**Untuk lebih banyak testimoni, boleh terus ke link ni MAGIC JELLY BY L'OVERA (TESTIMONIALS)

Terima Kasih...


















Wednesday, September 17, 2014

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE (6 BOTOL/KOTAK) @ RM90 WM / RM95 EM







WHITENING 7 DAYS TERBUKTI BERKESAN!

PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!

KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI

SENANG, MUDAH DAN CEPAT.

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.

KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi kemerahan serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.

KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara
- Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan

✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin
- Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan imuniti badan

✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant 
- Mengawal berat badan!

CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 kotak (6 botol) untuk penggunaan sebulan
✔ 12ml untuk setiap kali minum

HANYA RM90 WM / RM95 EM TERMASUK KOS PENGHANTARAN!!!!

WHATSAPP/LINE/TELEGRAM: 012-9806226

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

ATTENTION PLEASE!!!

KINDLY CLICK THE OLDER POSTS BUTTON FOR MORE CHOICES OF PRODUCT!!!