BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

GREETING YOU!!


IT'S ALL ABOUT BEAUTY ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS (EDP) ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

LAMAN RASMI IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE

Sila klik DISINI untuk ke website rasmi IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address:
Contact No.:
Date of Birth:
Item(s) Name & Code(s):
Delivery Method: POSLAJU FOR WEST MALAYSIA (RM6 & ABOVE)
POSLAJU FOR EAST MALAYSIA (RM9 & ABOVE)
Payment Method: MAYBANK BERHAD
CIMB BANK BERHAD
Payment Medium: BANK COUNTER
ATM MACHINE
CASH DEPOSIT MACHINE
ONLINE BANKING
Buyer Status **discount not applicable during promotion/sale period** NEW
RETURN (5% DISCOUNT)
REGULAR (10% DISCOUNT)
Remarks or Additional Request
Please read the terms and condition before proceed with your order. Kindly click the AGREE button below if you understand and accept all the conditions stated. AGREE

Click here to create your own form.

CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila skrol ke bawah dan pilih item yang berkenan.

Isi borang yang disediakan untuk tempahan. Maklumbalas tempahan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email mazlinarich
@yahoo.com

Kalau nak tanya, whatsapp/sms (0129806226) je untuk respond yang cepat tapi kalau nak order, please isi form sebab senang nak track nanti.


Nombor akaun bank (MAYBANK/CIMB) akan diberi setelah pengesahan tempahan dibuat. Sila simpan bukti pembayaran anda sebagai rujukan.

Setelah bayaran dibuat, sila email/whatsapp/sms semula maklumat pembayaran untuk tindakan selanjutnya.

Setelah pengesahan bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan tracking no. akan dihantar terus ke handphone anda & dipaparkan di dalam blog pada bahagian "buyer status and tacking number". Penghantaran akan dibuat pada setiap hari pada jam 8.00 pagi sebelum Mr. Hubby masuk pejabat kecuali sabtu pertama & ahad. So, kalau boleh bayar pada hari sebelumnye kalau nak parcel sampai lusa ye.

TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT BUAT MASA INI ATAS SEBAB-SEBAB KESELAMATAN DAN KEKANGAN MASA!!!

STICKY NOTE!!! PLEASE READ...


SECRET PARFUM PARIS POSTER

SECRET PARFUM PARIS POSTER

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

MY SPP TESTER COLLECTION

MY SPP TESTER COLLECTION

Tuesday, March 24, 2015

POBLING PORE CLEANSER RM50 WM / RM55 EM TERMASUK PENGHANTARAN









POBLING PORE CLEANSER
 
RM50 WM / RM55 EM TERMASUK PENGHANTARAN

MERAH / EMAS / BIRU

Kulit yang cantik bermula dengan:
★ Membersih muka dengan cara yang betul
★ Mencegah masalah kulit
★ Menghapuskan blackhead, whitehead dan jerawat
 

KEISTIMEWAAN PRODUK:
♥ Getaran sonic mikro 300 kali per saat bersamaan membersih satu liang roma sebanyak 300 kali per saat.

Ia adalah ratusan ganda lebih cepat daripada membersih secara traditional.

♥ Saiz diameter bulu di antara 0.05mm - 0.07mm, rekabentuk berus yang lebih halus daripada rambut kita, membolehkan bulu berus masuk dan membersihkan kotoran di kawasan dalam liang roma.

♥ Setiap berus mempunyai lebih daripada 52,000 bulu jenis fiber yang berdiameter 0.05mm yang boleh memasuki ke liang roma manusia (diameter liang roma Orang Asia 0:07mm - 0.08mm)

PEMBERSIHAN DALAMAN

Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads di bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic.

MENINGKATKAN KEANJALAN KULIT & MENGHASILKAN KULIT YANG HALUS
Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan lalu menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

MEMBAIKI KUALITI KULIT

Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakkan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll.

MERANSANGKAN KADAR PENYERAPAN YANG LEBIH BAIK OLEH PRODUK PENJAGAAN KULIT
Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.

MAKE UP REMOVER YANG SANGAT HEBAT DAN BERKESAN

Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.


WHATSAPP/SMS 012 980 6226

Monday, March 9, 2015

MEMOREEN PLUS JUICE (250 ML) @ RM49








Memoreen Plus Juice boleh digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :

Membantu meningkatkan Daya kepintaran berfikir
Membantu meningkatkan Kekuatan mental,emosi menangani cabaran hidup
Membantu mempertingkatkan tahap daya ingatan
Membantu menambah kecerdasan dan kecergasan
Membantu mengatasi masalah gagap, gugup dan darah gemuruh
Membantu melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
Membantu mengurangkan stress dan tekanan
Membantu meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
Membantu mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak. (kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan

Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.

KANDUNGAN HERBA

Bacopa Monniera – Herba yang diamalkan dalam sistem perubatan Ayurveda sejak berabad lamanya sebagai tonik untuk mencergaskan serta mengaktifkan sel sel otak. Mengandungi alkaloid, saponin dan sterol serta Bacosida A & B yang merangsang penghantaran isyarat saraf, memperbaiki neuron yang rosak serta menjana aktivit sinaps.

Gingko Biloba – Herba yang digunakan dalam perubatan Cina. Ia berkesan menghalang pengumpalan darah serta bertindak melebarkan pembuluh dan meningkatkan aliran darah ke seluruh anggota termasuk bahagian otak. Ini menambah penyerapan oksigen dan glukosa ke sel-sel otak seterusnya merangsang aktiviti neuron.

Madu – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al-Quran :Surah An-Nahl (68-69). Ia mengandungi gula ringkas seperti glukosa dan fruktosa serta mineral lain seperti magnesium, potassium, sodium, besi dan fosfat. Juga kaya dengan Vitamin B1, B2, B3, B5 dan B6. Mencegah keletihan dan kelesuan sel-sel otak.

Buah delima – Makanan sunnah yang disebut di dalam Al Quran: Surah Ar Rahman (66-68) sebagai buah syurga. Kaya dengan sodium dan nutrient lain seperti riboflavin, tiamin, niacin, vitamin C, kalium dan fosforus. Mengandungi anti oksidan polyphenol yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel otak.

Rozelle – Buah mengandungi Vitamin C yang tinggi, 3 kali ganda berbanding anggur. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti B1, B2 dan D. Terdapat banyak kalsium dan magnesium serta kaya dengan beta-karotene dan anthocyanin. Kandungan Omega-3 merangsang pertumbuhan DHA bagi tumbesaran minda kanak-kanak.

Habbatussauda – Dikenali juga dengan nama Nigella Sativa yang banyak terdapat di tanah Arab. Ia disebut di dalam hadis Nabi sebagai ubat segala penyakit (HR Bukhari, Muslim). Mengandungi lebih daripada 67 jenis bahan aktif serta minyak-minyak asas seperti sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine dan cymene juga alkaloids, saponin dan Asid Amino.

Anggur – Anggur mengandungi serat dan vitamin C yang tinggi. Ia kaya dengan flavonoids bersifat anti oksida yang dapat meneutralkan radikal bebas. Ia juga mengandungi resveratrol,iaitu sejenis polyphenol yang dapat menurunkan beta amyloid untuk pesakit Alzheimer.

Cara Pemakanan:

Kanak-kanak bawah 7 tahun: 1 sudu besar, 1 kali sehari
Kanak-kanak 7-12 tahun: 2 sudu besar, 1 kali sehari
13 tahun ke atas dan dewasa: 2 sudu besar, 2 kali sehari

Antara testimoni-testimoni yang diterima:
1) Dulu GAGAP, Kini PETAH Berbicara
2) Dulu PEMALU, Kini Jadi PEMIDATO Di Sekolah
3) Dulu PASIF, Kini AKTIF Dalam Sukan
4) Dulu LEMBAP, Kini PICK-UP. Ajar Sekali Terus INGAT
5) Dulu TAK SELERA MAKAN, Kini SEMUA PUN OK.

HARGA:
RM49 + PENGHANTARAN (RM6 SM / RM10 SS)

WHATSAPP/SMS 012 980 6226








Friday, February 27, 2015

CALAQISYA SABRINA SATIN DRESS TO LET GO!!!

CALAQISYA SABRINA SATIN TO LET GO

CONDITION: 10/10 BRAND NEW
COLOR: LEFT - PURPLE / RIGHT - PINK
SIZE: XL
PRICE ON TAG: RM159 EACH
LET GO PRICE: RM110 EACH (INCLUDING POSTAGE 1 MALAYSIA)
WHATSAPP: 012 980 6226
COD SPOT: TAMAN PUNCAK JALIL (RM100 EACH)
NO SWAP!!! NEED CASH!!!
REASON TO LET GO: PREFER CALAQISYA SYIFA PATCH/DIAN JUBAH FOR DAILY WEAR


Monday, December 29, 2014

TOFILUK - READY STOCK MALAYSIA


Alhamdulillah rezeki hujan..
Setelah sekian lama xder stok Tofiluk ni...akhirnya ada jugak skrg tp cuma dpt grab 3 cartons je td (29 Disember 2014)..Mana yg pernah tya, sy dah whatsapp anda semua sekali dgn details utk pembayaran. SIAPA BAYAR DULU, DIA DAPAT!! Sy TIDAK TERIMA reservation without any deposit. HARAP MAKLUM!!

1 kotak ada 24 pieces @ RM20
Poslaju RM8 SM / RM12 SS

SELF COLLECT hanya dia TAMAN PUNCAK JALIL.

Jika berminat, boleh whatsapp/sms sy di 012 980 6226

Terima Kasih

Wednesday, November 19, 2014

MAGIC JELLY by L'OVERA MALAYSIA

Magic Jelly adalah aloe vera based gel yang SELAMAT dan HALAL digunakan untuk merawat pelbagai masalah kulit.

Antara Kebaikan Magic Jelly:

1. Melembabkan kulit muka dan badan 
2. Mengecutkan jerawat muka dan badan 
3. Kulit kelihatan segar dan sihat 
4. Boleh digunakan sebagai serum rambut agar rambut menjadi lebih sihat
5. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit kering akibat ezcema
6. Boleh digunakan sebagai aftershave (lelaki & perempuan) 
7. Boleh digunakan sebagai sunburn protection
8. Boleh campur dengan foundation sebagai make up primer menjadikan make up tahan lebih lama dan kulit kelihatan glowing secara semulajadi
9. Merawat bibir yang kering dan merekah
10. Merawat tumit kaki yang kering dan merekah
11. Boleh dicampur dengan krim malam sebagai booster 

HARGA: RM60 WM / RM65 EM
TERMASUK PENGHANTARAN

KANDUNGAN: 60 ML/BOTOL

WHATSAPP/SMS: 012-9806226
COD @ TAMAN PUNCAK JALIL, SERI KEMBANGAN SAHAJA

**Untuk lebih banyak testimoni, boleh terus ke link ni MAGIC JELLY BY L'OVERA (TESTIMONIALS)

Terima Kasih...


















Wednesday, September 17, 2014

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE (6 BOTOL/KOTAK) @ RM90 WM / RM95 EM







WHITENING 7 DAYS TERBUKTI BERKESAN!

PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!

KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI

SENANG, MUDAH DAN CEPAT.

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.

KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi kemerahan serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.

KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara
- Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan

✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin
- Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan imuniti badan

✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant 
- Mengawal berat badan!

CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 kotak (6 botol) untuk penggunaan sebulan
✔ 12ml untuk setiap kali minum

HANYA RM90 WM / RM95 EM TERMASUK KOS PENGHANTARAN!!!!

WHATSAPP/LINE/TELEGRAM: 012-9806226

Monday, September 1, 2014

CHRISZEN GEL EYELINER RM25 WM / RM29 EM


CHRISZEN GEL EYELINER
RM25 WM / RM29 EM
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN



Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu HITAM!!!

Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin bila dipakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.

Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. 
Air mata dan peluh pun tak comot sebab waterproof dan sweatproof!!

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 012-9806226

Thanks

MARINE ESSENCE BAMBOO SALT PRODUCTS



MARINE ESSENCE BAMBOO SALT
NOURISHING SHAMPOO
250 ML
RM39 (SM) / RM42 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

Syampu yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan pheno SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.
ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT?
➮Kelemumur
➮Kulit kepala berminyak
➮Kulit kepala berkudis
➮Rambut Gugur
➮Rambut Kusut
➮Kutu 
➮Rambut berbau bagi wanita bertudung

KELEBIHAN MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO
✔ Menyegarkan kulit kepala
✔ Menghalang kelumumur
✔ Menghalang kegatalan kulit kepala
✔ Menghilangkan kudis/jerawat kepala
✔ Menyihatkan rambut
✔ Menghilangkan sakit kepala
✔ Membantu merawat stress dan kepenatan
✔ Menyuburkan dan melembutkan rambut
✔ Menghalang rambut gugur


MARINE ESSENCE BAMBOO SALT
BEAUTY BAR
1 BAR
RM41 (SM) / RM45 (SS)
3 BARS
RM110 (SM) / RM115 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.


Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE






IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE
RM120 (WM) / RM125 (EM)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

MENGANDUNGI :
** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 KETUL)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian

** BLEMISH TONER
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit

** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV 
- Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata

** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat 
- Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat
- Menaikkan seri wajah 
- Kulit lebih putih setiap kali sapuan

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 0129806226

Thanks


BABIES BLINK SKINCARE (NEW) 5 IN 1





BABIES BLINK SKINCARE (NEW) 5 IN 1
RM90 (SM) / RM95 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN


SET TERDIRI DARIPADA: 
-: Glutacol Soap
-: Whitening Serum
-: Whitening Perfect Toner
-: Night Cream 
-: Day Cream


KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK SKINCARE 5 IN 1
1. Mengecilkan pori-pori wajah
2. Mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
3. Menjadikan kulit cerah dan kemerahan
4. Melicinkan kulit secara maximum
5. Mengawal penghasilan jerawat baru
6. Membantutkan pertumbuhan jerawat
7. Menghilangkan jeragat dalam 5 hari (bergantung pada jenis jeragat)
8. Melembapkan kulit
9. Mengimbangkan penghasilan minyak di wajah


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 IN 1
1. TIADA PENGELUPASAN
2. TIADA BAHAN-BAHAN TERLARANG
3. PRODUK BUMIPUTRA
4. PENGGUNAAN 1 SET UNTUK 1 BULAN
5. PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 0129806226

Thanks..

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

ATTENTION PLEASE!!!

KINDLY CLICK THE OLDER POSTS BUTTON FOR MORE CHOICES OF PRODUCT!!!