BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

GREETING YOU!!


IT'S ALL ABOUT BEAUTY ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS (EDP) ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

NUTELLA & GO

NUTELLA & GO

MINI NUTELLA CUP AGENT TAMAN PUNCAK JALIL

MINI NUTELLA CUP AGENT TAMAN PUNCAK JALIL

OAT SNACK AVAILABLE HERE!!

OAT SNACK AVAILABLE HERE!!

CADBURY JAR AGENT SAH TAMAN PUNCAK JALIL/SERI KEMBANGAN

CADBURY JAR AGENT SAH TAMAN PUNCAK JALIL/SERI KEMBANGAN

LAMAN RASMI IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE

Sila klik DISINI untuk ke website rasmi IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address:
Contact No.:
Date of Birth:
Item(s) Name & Code(s):
Delivery Method: POSLAJU FOR WEST MALAYSIA (RM6 & ABOVE)
POSLAJU FOR EAST MALAYSIA (RM9 & ABOVE)
Payment Method: MAYBANK BERHAD
CIMB BANK BERHAD
Payment Medium: BANK COUNTER
ATM MACHINE
CASH DEPOSIT MACHINE
ONLINE BANKING
Buyer Status **discount not applicable during promotion/sale period** NEW
RETURN (5% DISCOUNT)
REGULAR (10% DISCOUNT)
Remarks or Additional Request
Please read the terms and condition before proceed with your order. Kindly click the AGREE button below if you understand and accept all the conditions stated. AGREE

Click here to create your own form.

CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila skrol ke bawah dan pilih item yang berkenan.

Isi borang yang disediakan untuk tempahan. Maklumbalas tempahan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email mazlinarich
@yahoo.com

Kalau nak tanya, whatsapp/sms (0129806226) je untuk respond yang cepat tapi kalau nak order, please isi form sebab senang nak track nanti.


Nombor akaun bank (MAYBANK/CIMB) akan diberi setelah pengesahan tempahan dibuat. Sila simpan bukti pembayaran anda sebagai rujukan.

Setelah bayaran dibuat, sila email/whatsapp/sms semula maklumat pembayaran untuk tindakan selanjutnya.

Setelah pengesahan bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan tracking no. akan dihantar terus ke handphone anda & dipaparkan di dalam blog pada bahagian "buyer status and tacking number". Penghantaran akan dibuat pada setiap hari pada jam 8.00 pagi sebelum Mr. Hubby masuk pejabat kecuali sabtu pertama & ahad. So, kalau boleh bayar pada hari sebelumnye kalau nak parcel sampai lusa ye.

TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT BUAT MASA INI ATAS SEBAB-SEBAB KESELAMATAN DAN KEKANGAN MASA!!!

STICKY NOTE!!! PLEASE READ...


SECRET PARFUM PARIS POSTER

SECRET PARFUM PARIS POSTER

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

MY SPP TESTER COLLECTION

MY SPP TESTER COLLECTION

Thursday, December 6, 2012

CLEOME ULTRASHEER SUNBLOCK SPF50


Cleome Ultrasheer Sunblock has a new technology to prolog effectiveness on protecting facial skin longer than other products which can protect the skin only for 2 hours.

Cleome Ultrasheer Sunblock is the best skin care product which combin
es 2 sunblock substances and foundation cream according to Cleome formula for long lasting facial beauty

Ingredients:
AVOBENZONE - highly effective sunblock for UVA protection which is the cause of early wrinkles
OXYBENZONE - highly effective sunblock for UVB protection which is the cause of discoloration after regular sun exposure
LIGHT FOUNDATION CREAM - is under Cleome's special formula which protects facial wrinkles before make up, smoothen an whiten the face until no foundation cream is needed before make up
MOISTURIZER


QUALITY PRODUCT DOES NOT CAUSE REDNESS OF THE FACE

Direction of use:
Gently rub the cream on face and neck before make up everyday


Caution:
Avoid long time sun exposure although the sunblock is applied


QUALITY PRODUCT OF THAILAND

RM30 WM / RM35 EM INCLUDING POSTAGE

Interested?

PM/TEXT/WHATSAPP/VIBER @ 012-9806226
EMAIL: mazlinarich@yahoo.com

PENGALAMAN SAYA : 

Produk ini SUPER BAGUS & BEST.
First impression menggunakannya, saya sangat kagum sebab menjadikan muka saya x kelihatan berminyak n melekit. Krim ini cepat kering n serap ke dalam kulit. Selama saya menggunakan krim ini, kulit saya terpelihara daripada minyak yang berlebihan dan secara tidak langsung, tiada jerawat atau cela di wajah saya walaupun kulit saya tergolong dalam jenis yang sensitif. Produk ini multifunction, act as make up foundation which is very smooth pada kulit kita. TAK BERMINYAK and sangat selesa bila menggunakannya pada kulit muka. Produk ini tak sperti produk BB cream lain yang kadang kala bila disapu pada kulit muka akan kelihatan macam tepung gomak atau bercapuk!! Bila menggunakan produk ini,hasilnya kelihatan kemas dan rata ke seluruh wajah. Tidak perlu sapu dgn kuantiti yang tebal, cuma oleskan nipis dah hasilnya sangat best. Secara keseluruhannya I LIKE IT SO MUCH!!. Produk ini just nice bila pakai di siang hari tambahan SPF dia sgt tinggi. You guys should try it!!!!! Tak ramai lagi yang jual product nie kat pasaran. ^_^

PERINGATAN!!

Produk ini juga terhasil dari tumbuhan Cleome. Boleh search google tentang kehebatan Cleome ^_^

Berat: 12M (international standard)


0 comments:

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

ATTENTION PLEASE!!!

KINDLY CLICK THE OLDER POSTS BUTTON FOR MORE CHOICES OF PRODUCT!!!