BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

GREETING YOU!!


IT'S ALL ABOUT BEAUTY ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS (EDP) ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

NUTELLA & GO

NUTELLA & GO

MINI NUTELLA CUP AGENT TAMAN PUNCAK JALIL

MINI NUTELLA CUP AGENT TAMAN PUNCAK JALIL

OAT SNACK AVAILABLE HERE!!

OAT SNACK AVAILABLE HERE!!

CADBURY JAR AGENT SAH TAMAN PUNCAK JALIL/SERI KEMBANGAN

CADBURY JAR AGENT SAH TAMAN PUNCAK JALIL/SERI KEMBANGAN

LAMAN RASMI IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE

Sila klik DISINI untuk ke website rasmi IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address:
Contact No.:
Date of Birth:
Item(s) Name & Code(s):
Delivery Method: POSLAJU FOR WEST MALAYSIA (RM6 & ABOVE)
POSLAJU FOR EAST MALAYSIA (RM9 & ABOVE)
Payment Method: MAYBANK BERHAD
CIMB BANK BERHAD
Payment Medium: BANK COUNTER
ATM MACHINE
CASH DEPOSIT MACHINE
ONLINE BANKING
Buyer Status **discount not applicable during promotion/sale period** NEW
RETURN (5% DISCOUNT)
REGULAR (10% DISCOUNT)
Remarks or Additional Request
Please read the terms and condition before proceed with your order. Kindly click the AGREE button below if you understand and accept all the conditions stated. AGREE

Click here to create your own form.

CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila skrol ke bawah dan pilih item yang berkenan.

Isi borang yang disediakan untuk tempahan. Maklumbalas tempahan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email mazlinarich
@yahoo.com

Kalau nak tanya, whatsapp/sms (0129806226) je untuk respond yang cepat tapi kalau nak order, please isi form sebab senang nak track nanti.


Nombor akaun bank (MAYBANK/CIMB) akan diberi setelah pengesahan tempahan dibuat. Sila simpan bukti pembayaran anda sebagai rujukan.

Setelah bayaran dibuat, sila email/whatsapp/sms semula maklumat pembayaran untuk tindakan selanjutnya.

Setelah pengesahan bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan tracking no. akan dihantar terus ke handphone anda & dipaparkan di dalam blog pada bahagian "buyer status and tacking number". Penghantaran akan dibuat pada setiap hari pada jam 8.00 pagi sebelum Mr. Hubby masuk pejabat kecuali sabtu pertama & ahad. So, kalau boleh bayar pada hari sebelumnye kalau nak parcel sampai lusa ye.

TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT BUAT MASA INI ATAS SEBAB-SEBAB KESELAMATAN DAN KEKANGAN MASA!!!

STICKY NOTE!!! PLEASE READ...


SECRET PARFUM PARIS POSTER

SECRET PARFUM PARIS POSTER

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

MY SPP TESTER COLLECTION

MY SPP TESTER COLLECTION

Friday, November 9, 2012

NOUR AIN SKIN CARE SET @ RM100 (WM) / RM105 (EM)



Nour Ain Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.

Ciri-Ciri Product NourAin 
* Beraskan Herba-herba terpilih 
* Mengandungi vitamin C
* Sesuai untuk semua jenis kulit 
* Tiada berlaku pengelupasan 
* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 
* Menyerikan kulit wajah 
* Sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk Nour Ain adalah produk yang di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

1. NOUR AIN BEAUTY SOAP (MAL06051051K)
2. NOUR AIN UV FOUNDATION (MAL05061050K)
3. NOUR AIN NIGHT CREAM (MAL06051049K)
4. NOUR AIN TONER (LOT110200692K)
5. NOUR AIN VIT-C SERUM (MAL07050521K)
6. NOUR AIN MULTI-V CREAM (NOT120600653K)

Gunakan tanpa was-was..

*Nour Ain.. Cahaya Keanggunan Sejati*



1) SABUN (50GM)
2) UV FOUNDATION (10GM)
3) NIGHT CREAM (5GM)
4) TONER 
5) SERUM (10ML)

RM100 (WM) / RM105 (EM) TERMASUK KOS PENGHANTARAN



BEAUTY SOAP (60 GRAM)
- Bertindak sebagai agen pembersih
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam

- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Cara penggunaan:
Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)



NIGHT CREAM (5 GRAM)
- Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal
- Cara penggunaan:
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap



UV FOUNDATION (10 GRAM)
- Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam

- Sesuai bagi semua jenis kulit
- Cara penggunaan:
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)



VITA-C SERUM (10 ML)
- Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
- Mampu mengatasi masalag radangan kulit
- Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
- Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)
- Cara penggunaan:
Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.


TONER
- Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam
- menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah
- menutup kembali liang pori
- mendinginkan kulit wajah. 

-mengembalikan kelembapan kulit wajah.
- Cara penggunaan:
Selepas membersih muka dengan Nour Ain Beauty Soap, semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka sebelum penggunaan Night cream (malam) ataupun UV Foundation (siang)



TESTIMONI 1

Zura pakai sendiri Nour Ain ni baru sebulan, tp alhamdullilah kesan dah dapat rasa seawal 2 minggu pengggunaan. Paling best guna Nour Ain Serum sbb kesan parut lama dah makin berkurangan & kulit kusam pun dah hampir hilang..Tak kenal maka tak cinta kan..


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4


TESTIMONI 5

0 comments:

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

ATTENTION PLEASE!!!

KINDLY CLICK THE OLDER POSTS BUTTON FOR MORE CHOICES OF PRODUCT!!!